Welke massage

Voor deze massages kunt u bij ons terecht in Almere-Buiten:

* Spa massagestoel
* Scrubmassage v/d rug
* Relaxmassage
* Rug,neck & schoudermassage
* Hotstone massage
* Kruidenstempel massage
* Edelsteen massage
* Hydrotherm massage
* Bamboe massage
* Bellabaci cupping massage
* Lypossage
* Traditionele Thaise massage
* Chocolate massage
* Honey massage
* Flowerstamp massage
* MudExperience
* Thaise voetmassage
* Indian headmassage
* Power Wellness massage
* Afrikaanse massage
 

Spa Massagestoel

 

De spa massagestoel is een ideale stoel “voor” iedere behandeling. De stoel geeft de u een intense ontspanningsmassage, u kunt dan eerst ontstressen. De massage doet dan echt wonderen. 
U kunt kiezen uit 10-20-30 minuten

10 minuten € 20,00
20 minuten € 40,00
30 minuten € 60,00
 

Lees meer...

Scrubmassage van de rug

Bij deze massage krijgt u dan vooraf een heerlijke scrubmassage met de door u uitgekozen geurende scrubzout en wordt u gereinigd met warme compresdoeken. Daarna volgt dan de klassieke ontspanningsmassage. U voelt zich schoon en fris.

Door uw huid te scrubben met scrubzout verwijdert u dode huid met als resultaat een heerlijke zachte gezonde en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging met het scrubzout wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met vele rijke mineralen.

Het zout zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. De mineralen en sporenelementen heeft een positieve werking op de stofwisseling en het evenwichtige mineralen bestand van de huid. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op en de huid wordt sterker.

U heeft de keuze uit verschillende heerlijk geurende scrubzout en bijpassende massageolie.

Ook een optimale voorbereiding voor de zon, goed voor een langer bruin kleurtje.

Rugscrubmassage 30 min. € 39,50
totale scrubmassage 60 min. € 69,50
 

Relax massage

Een volkomen, (h)eerlijk, ontspannende massage, die je lekker loom maakt vlak na de massage, maar je daarna licht, opgeladen en energiek laat voelen, zodat je het dagelijkse leven weer helemaal terug weerwerk kan bieden. Je hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. Deze massage is een fantastische doeltreffende manier om even tot rust te komen en je hoeft echt geen pijnklachten te hebben om een massage te ontvangen.Je voelt zich bewuster van het lichaam als één geheel. Het evenwicht wordt hersteld. De massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress: je ervaart volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Door de subtiele energie-uitwisseling is een massage altijd zalig en ontspannend. Je kan zelf aangeven of je een zachte of een stevige massage wilt hebben.

Het doel van deze massage is simpel: ONTSPANNEN! In een tijd waarin stress meer regel dan uitzondering aan het worden is, is het heerlijk om eens niets te hoeven doen en gewoon een uurtje te ontspannen. Of anderhalf uur!

Een ontspanningsmassage van Aesthetique Cocon geef je weer kracht en energie die je in het dagelijks leven zo hard nodig heeft!

De ontspanningsmassage activeert en stimuleert de spieren en bevordert de doorbloeding. Vooral bij fysieke problemen werkt deze vorm van massage uitstekend, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, vastzittende spieren en pijn in de nek en de rug. Je zult het merken en voelen: vermoeidheid wordt tegengegaan en de energie keert terug!

30 minuten € 37,50
60 minuten € 65,00

Hotstone

Er is niets nieuws aan het voor healing gebruiken van stenen. De Chinezen, Russen, Japanners, Hawaïaanse, Kahuna's, Maya's en Mapuche healers uit Chili hebben allemaal gedurende duizenden jaren stenen gebruikt voor rituelen en healing. We hebben Stonehengs en steencirkels, en we werken met kristallen om aan te tonen dat stenen door de eeuwen heen zijn gebruikt vanwege hun krachten en genezende eigenschappen. Denk er eens aan hoeveel kiezelsteentjes je hebt verzameld omdat ze lieten glimlachen en waardoor jij je goed voelde, alleen al door ze te zien liggen in de vensterbank.

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtengang "Ziel, Lichaam en Geest zijn één". De behandeling combineert masseren ( en kan ook ingepast worden in elke massagevorm) met thermodynamische voordelen en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën.

De thermotherapie bestaat uit warme basaltstenen, opgewarmd äu bain marie" met een ideale temperatuur van 50-55graden. Meestal langs de ruggegraat, in de nek, in de handen, op de borst en buik en zelfs tussen de tenen. Een heerlijk gevoel dat we alle koukleumen kunnen aanraden.

Basalt is het beste materiaal voor hotstone massages want het houdt de warmte langer vast en geef deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door.

De stenen zijn afkomstig uit Amerika en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivier beddingen hebben gelegen en mooie, ronde en gladde vormen hebben gekregen. De Indiaanen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur, die ze uit hun rivierbeddingen halen en inzegenen met de vier windrichtingen.

Basalt is paramagnetisch, wat betekent dat de steen aangetrokken wordt door een magnetisch veld. Paramagnetisme verhoogt de vitaliteit en is conductor van subtiele energieën. De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de therapeut ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Het helpt ook bij het harmoniseren van de chakras en ondersteunt alle niveaus ven healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Deze therapie is aan te raden bij acute en chronische spierproblemen, bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam en is vooral geschikt voor mensen met spier-, gewricht- en/of zenuwpijnen, rug en/of nekpijn, botafwijkingen, voorhoofdholte- of kaakholte-ontsteking, hoofdpijn. slechte doorbloeding, luchtwegaandoeningen, burn-out of algehele moeheid en zwakte voelen, maar ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen. en relaxen...

€ 39,50 30 minuten rugmassage
€ 62,50 55 minuten rug,nek, armen of benen
€ 79,50 75 minuten totale lichaamsmassage

Kruidenstempel

Een massage met warme tot hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden, met een krachtige, helende werking. Ze activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De deugddoende warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest en de zachte massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn en verlevendigd uw geest.

Een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen.
Meestal vindt u stempels met vooral thaise kruiden. Deze kruiden zijn prima werkzaam voor thaise mensen maar in veel mindere mate voor europeanen. Daarom gebruiken wij kruidenstempels met europese kruiden om een beter en diep werkend resultaat te bekomen.

Massage met een echte dieptewerking

Voel jij je gespannen en moe? Opgebrand en lusteloos? De oudste en ook makkelijkste methode om geest en lichaam te verwennen is een massage. Als aan een massage nog kruiden en aromaten samen met de weldoende warmte aan toegevoegd worden, is het gegarandeerd genieten. Spanningen lossen en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Dit kan kruidenstempelmassage allemaal voor jou betekenen.
De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek begeleiden jou in een droomwereld van geborgenheid.

Kruiden zijn gezond, zij toveren heerlijke smaken in onze gerechten en activeren onze stofwisseling. Onze huid is ons grootste orgaan.
Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en de juiste druk in deze huid ingemasseerd word, gaat héél diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen.
Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15%.
De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding.
De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindprodukten van de stofwisseling die met deze warmte sneller afgevoerd worden.

Op de juiste plaats en juist gedoseerd werkt deze gebalde kracht van de natuur als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam.

Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulpmiddel voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken.
Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijk balans.
Kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot. De huid ervaart een mechanische impuls en neemt boven op de warmteoverdracht de werkstoffen van uitgezochte kruidencompensities op.
Het kruidige aroma begeleid met zachte muziek, is een geschenk aan uw geest en lichaam.
Tijd om weg te dromen, ontspannen en tanken van nieuwe energie.
De kruiden zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurd op artisinale wijze. De kruiden worden in natuurlinnen verpakt en luchtdicht naar de klant verstuurd, zodat zij bij de behandling hun volle aroma's kunnen afgeven.

€ 39,50 30 minuten rugmassage
€ 65,00 60 minuten lichaamsmassage

 

Edelsteenmassage

Edelsteenmassage is een diepe krachtige ontspanningsmassage. Hierbij wordt gewerkt met massage olie en warme edelstenen. Masseren met Edelstenen is masseren met de energetische werking van Edelstenen. De massage werkt diep in op de spieren en is heel ontspannend. Het lichaam voert daarna gemakkelijker afvalstoffen af. Door de helende kracht van de edelstenen wordt veel verlichting ervaren bij spanningen en stress. Ook bij het doormaken van periodes van verdriet, onrust, angst, onzekerheid en  boosheid is de edelsteenmassage een weldaad voor lichaam en geest.Afwisselend wordt gemasseerd met de handen en edelstenen. Ook worden er edelstenen op het lichaam neergelegd zodat de energie van de Edelsteen zijn werking kan doen. Laat je verleiden door de pure energie van de stenen en Hun bijzondere uitstraling.

Voel Jezelf uniek en vol energie.
Puur genot, pure weldaad.
De weldaad van een edelsteen massage is meteen voelbaar en zindert nog enkele dagen na.

€ 39,50 30 minuten rugmassage
€ 69,50 60 minuten lichaamsmassage

Hydrotherm/Warmwaterkussen

Een rugmassage terwijl u op de rug ligt.

Dat kan met Hydrotherm massage.

Bij de traditionele massagemethode moet de cliënt voor massage van de billen, rug en schouders op de buik liggen. Dat is voor veel mensen lastig. Tijdens het liggen op de buik wordt de wervelkolom onnatuurlijk gestrekt en dat geeft spanning.
Als de cliënt de gehele behandeling op de rug kan blijven liggen, met de benen licht gebogen en ondersteund door een knierol, komt dat de rust en de ontspanning ten goede.
Geen gedraai meer of het steeds opnieuw zoeken naar een prettige houding.
Het warmwaterkussen ondersteund de wervelkolom optimaal en de warmte zorgt al snel voor ontspanning.

Het nieuwe van deze hydrotherm massagetechniek zit vooral in de houding van de persoon die de massage ondergaat. Hij/zij ligt op speciale warmwaterkussens. "Dit is een revolutionaire methode omdat het lichaam optimaal kan worden behandeld".
Het is vooral ideaal voor zwangere vrouwen of diegenen die moeilijk op de buik of borst kunnen liggen of voor mensen met rugproblemen.

De warmte van de kussens ontspant het zenuwstelsel en de wervelkolom ligt in de optimale, ontspannen positie, maar wordt toch goed ondersteund. De comfortabele houding en de warmte van de kussens zorgen voor een zeer ontspannen gevoel en dan moet de massage nog beginnen.


Die gebeurt met aromatische oliën. Tijdens de massage worden de benen, rug, hals, schouders en hoofd behandeld. Een rugmassage terwijl je op je rug ligt? Het is misschien moeilijk voor te stellen maar hiervoor zijn de kussens ontworpen.

De massage gebeurt dus op kussens gevuld met water op lichaamstemperatuur. Eén kussen ligt onder de rug en een tweede kussen onder de benen. U ligt hierdoor comfortabeler en koelt tijdens de massage niet af, dus ideaal voor algehele massages bij "kouwelijke"clienten want het warme water houdt het lichaam minstens een uur lang warm.

Materiaal en watervulling maken het bovendien mogelijk met de handen tussen de kussens en uw rug te glijden om rug en billen te masseren zonder zich te hoeven draaien. Om die reden zijn de kussens ideaal bij massages voor mensen met nek- en rugklachten omdat ze op hun rug kunnen blijven liggen.

De nieuwe trend voor vrouwen die zwanger zijn.
Omdat het voor iemand die zwanger is al snel onmogelijk is om op de buik te liggen wordt het bij de klassieke massage moeilijk om de rug te masseren. Terwijl dat nu juist vaak de probleemzones zijn! Met gebruik van de massagekussens kan de vrouw voor de massage van rug en lendenen op haar rug blijven liggen

De massage is een aanrader, het is aan te raden je pas te douchen na enkele uren zodat de aromatische oliën zijn ingewerkt.

Een weldadige massage die wordt gegeven op warmwater kussens die al meteen voor een betere doorbloeding het afvoeren van afvalstoffen en ontspanning zorgen.

Rug-nek-schouders
Deze deelbehandeling is voor ontspanning maar kan ook bij klachten van de rug-nek-schouders, de techniek kan stevig uitgevoerd worden met het accent op het pijnlijke lichaamsdeel.

U ligt met de rug op een comfortabel warmwaterkussen.

Rug-nek-schouders-benen
Deze behandeling is zalig voor mensen die een staand beroep uitoefenen, aanstaande moeders maar uiteraard voor iedereen geschikt. Zowel de rug als de benen liggen comfortabel op warmwaterkussens.

Totale Lichaamsmassage
U word van top tot teen gemasseerd zonder dat u zich van positie hoeft te veranderen, u ligt comfortabel op de warmwater kussens. Bent u iemand die zich graag verwent! Dan is deze hydrotherm massage daar bij uitstek zeer gesschikt voor.

De Hydrotherm is ontworpen door John V. Holman.

€ 39,50 30 minuten rugmassage
€ 62,50 55 minuten rug,nek & benen
€ 79,50 75 minuten totale lichaamsmassage

Bamboe


De bamboe massage behoort tot de massages die voornamelijk bedoeld zijn om te kunnen ontspannen en alle zorgen van alle dag even te vergeten. Wanneer je een bamboe massage hebt ondergaan, dan voel je je krachtiger, energieker en frisser. Bij een bamboe massage staan de vijf elementen centraal. Deze elementen (hout, vuur, aarde, water en metaal) hebben ieder een eigen betekenis. Hout staat in verband met de planeet Jupiter, met het Oosten en de kleuren Blauw en Groen. Vuur staat in verband met de planeet Mars, met het Zuiden en de kleur Rood. Aarde staat in verband met de planeet Saturnus, met het Midden en de kleur bruin. Water staat in verband met de planeet Mercurius, het Noorden en de kleur zwart. Tot slot, metaal staat in verband met de planeet Venus, met het Westen en de kleur Wit. 

Veel mensen denken dat de bamboe massage een nieuwe massage is. Wanneer we kijken naar de Nederlandse begrippen, dan is dit inderdaad waar. Echter, in China bestaat de bamboe massage al eeuwen. De Chinezen hebben dan ook de verbanden ontwikkeld die te vinden zijn tussen de bamboe massage en de vijf elementen. Volgens hen beschrijven deze elementen onze verhoudingen met zowel de externe als de interne fenomenen. Zo beschrijven de elementen een ontwikkelde cyclus of een natuurlijk levensproces. De bamboe massage is in Nederland nog relatief nieuw, maar wordt zeker goed ontvangen. Vooral voor de liefhebbers van natuurlijke, ontspannende massages is deze massage ideaal.

De bamboe massage heeft een hoog ontspanningsniveau. Tijdens de massage worden de zenuwuiteinden in de huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld met de welbekende bamboestaven. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en komt er meer zuurstof en voedsel in de cellen terecht. De technieken die bij de bamboe massage worden toegepast, kunnen worden vergeleken met die van onder meer shiatsu en lymfedrainage. De staven bamboe worden als hulpmiddelen ingezet om een complete lichaamsmassage te geven. Dit houdt in dat de bamboestaven kunnen worden gezien als verlengstukken van de handen, de onderarmen en de ellenbogen. Hierdoor wordt er een bepaalde soort stevigheid gevormd, waardoor de massage een dieper effect heeft. Tijdens de bamboe massage worden er twee belangrijke eigenschappen onderscheiden. Dit zijn de Pyro en de Piezo elektriciteit. De Pyro elektriciteit wordt geactiveerd door warmte en de Piezo elektriciteit wordt geactiveerd door druk. Deze twee eigenschappen kunnen worden geactiveerd door de bamboestaven, die het vermogen hebben dieper in de weefsels door te dringen. De bamboestaven worden direct over de blote huid bewogen.

Hoewel de bamboe massage op de eerste plaats een ontspannende werking heeft, doet deze het lichaam ook zeker goed. De bamboe massage kan uitstekend worden toegepast wanneer het nodig is de bloedsomloop opnieuw te stimuleren. Daarnaast helpt het de giftige stoffen uit het lichaam te zuiveren. Tot slot kan de bamboe massage worden toegepast wanneer het nodig is triggerpoints en krampen te verlichten.

€ 22,50 15 minuten rugmassage
€ 59,50 40 minuten gehele voor of achterkant
€ 75,00 60 minuten totale lichaamsmassage

Bellabaci Cupping


The Art of Bellabaci Massage

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudige versie van de oude chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuum cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuum. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandelig ontwikkeld. Hoewel het een een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.

Een prachtige oude techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van genezing en schoonheid.

Deze behandeling levert ongeloflijke resultaten op en geeft een goede indruk bij diegene die hem ondergaat, mede door zijn subtiele kracht.

Door het creeen van zuigende werking aan de huidoppervlakte en nagatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollige vocht en afalstoffen op. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage. Deze bahdenling is goed te intregeren in spa behandelingen en medische massages.

 

Wat is de Bellabaci massage?

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichtzelf ontgift

 

€ 39,50 30 minuten rugmassage
€ 69,50 60 totale lichaamsmassage

Anti-cellulite

Lypossage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht strakker wordt.

Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder.
De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. U valt met lypossage niet af, maar verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Lypossage wordt daarom ook hét alternatief voor lyposuctie genoemd.
Een ander positief effect is dat men zich na een lypossage-behandeling verkwikt voelt. Lypossage draagt bij aan een positiever zelfbeeld.

Kortom: lypossage bevordert uw algehele gezondheid en welzijn!

De techniek komt voort uit de fysiotherapie en is tevens gebaseerd op lymfedrainage en bindweefselmassage.
Het vetweefsel van uw lichaam doet dienst als opslagplaats voor gif- en afvalstoffen. Lypossage reinigt het lichaam van stagnerende, geblokkeerde lymfevloeistof, die tot oneffenheden leiden. In de diepere lagen verdeelt lypossage de adhesie onder de huid die de cellulitis veroorzaakt. Lypossage versterkt ook de spieren die het verzakte weefsel verstevigen en stabiliseren.

Lypossage wordt uitgevoerd op het onderlichaam, met inbegrip van de billen, heupen, dijen en lagere buik (zone 1), maar ook op het bovenlichaam, met inbegrip van de armen (zone 3), het gezicht en de hals (zone3). Lypossage heeft de grootste uitwerking op gebieden met relatief veel vetweefsel, zoals billen, dijen, het ondergezicht en de hals.

Lypossage is een niet-invasieve, natuurlijke gezondheidsbehandeling die helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen. De meeste cliënten geven aan dat lypossage hun energie en geestelijk welzijn verbetert. Een beperkt aantal medische oorzaken vormt een contra-indicatie voor lypossage. Echter, lypossage kan veilig door de meeste mensen worden ondergaan. Het is veel veiliger dan chirurgische ingrepen zoals lyposuctie. Mocht u tóch voor een ingrijpende ingreep als lyposuctie kiezen, dan kan lypossage vóór en na de lyposuctieprocedure zeer behulpzaam zijn.

De lypossage-specialisten zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten, die deze buitengewone techniek hebben geleerd. Alleen zij mogen de term ‘lypossage’ in hun praktijk voeren en deze speciale techniek toepassen.

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van 10à15 behandelingen, verspreid over 5 weken.
Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.
Uw lypossage-specialist zal uw maten nemen en, indien gewenst, fotograferen alvorens u met uw programma begint en tijdens de behandelingsperiode. Hierdoor kunt u uw vooruitgang volgen.
Resultaten zijn niet direct na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van uw lichaam duidelijk zichtbaar.

Het blijkt dat de meeste cliënten zó door hun lypossage-resultaten worden geïnspireerd, dat zij gemakkelijker levensstijlveranderingen accepteren die hen helpen sneller te vorderen. Het drinken van grote hoeveelheden water draagt bij aan het reinigen van het lichaam.
Ten slotte adviseren wij u om te zorgen voor een optimale lichaamsverzorging, met inbegrip van een speciaal product, om de circulatie in cellulitisgebieden te bevorderen en om huidtextuur en elasticiteit te verbeteren.

Een programma van maandelijkse of tweemaandelijkse onderhoudsbehandelingen helpt u uw resultaten te behouden.

De therapie omvat in principe 10/15 sessies van een half uur (2/3keer per week).
Natuurlijk kan hiervan worden afgeweken.


Intake incl. meting, foto's en Lypossage € 80,-
Een sessie kost € 65,-
Bij boeking van 10 sessies € 550,- of 15 sessies € 750,-

 

Rug, nek & schoudermassage

We belasten onze nek, schouders en rug zo vaak… onbewust. Zorgen, ballast en negatieve energieën worden veelal vastgehouden in deze zonegebieden. Veel mensen zitten vast in de nek-, schouder- en rugstreek. Vaak onder de vorm van verkrampte en pijnlijke spieren en van stijfheid en blokkades in de onderrug. Tijdens een ontspannende rugmassage worden schouders, nek en rug diepgaand gemasseerd waardoor de spieren kunnen ontspannen.
Aan de hand van diverse technieken wordt het spierweefsel bewerkt en losgemaakt. Een ontspannende rugmassage werkt fysiek dus heel ontspannend en rustgevend, wat resulteert in een gezonder lichaam en een ontspannen geest. Deze rugmassage is geen vervanging voor medische hulp… doch in combinatie kan deze formule verzachtend en ontspannend werken.

€ 35,50 30 minuten rug,nek & schoudermassage

Thaise voet

Iedereen kent het gevoel van loodzware benen te hebben. Onze voeten dragen ons elke dag, jaar in, jaar uit en we besteden er zo weinig aandacht aan. Weinig mensen zijn zich bewust van het belang van hun voeten en benen voor hun gezondheid en genezing en de heilzame werking die massage hierop heeft. De Thaise voet- en onderbeenmassage is een ontspannende en energetische massage die zich ook richt op de benen tot en met de knie. De massage combineert op unieke wijze een meridiaan- en reflexzonetherapie die ervoor zorgt dat o.a. de organen, zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonstelsel gestimuleerd worden. Omdat je voeten in feite de spiegel van je lichaam vormen, wordt eigenlijk heel je lichaam verwend! Kortom, een Thaise voetmassage activeert het natuurlijk genezingsproces, de doorbloeding en de energiestroming van het hele lichaam. Na afloop zal je op wolkjes lopen.

 

Interessant is dat onze beide voeten een afspiegeling zijn van ons lichaam. Ons hele lichaam staat in verbinding met onze voeten. De plaats op de voet waarmee een orgaan, een klier, een zenuw, ...in verbinding staat noemen we 'een reflexzone'. In de voeten vinden we zowel lichamelijke als geestelijke aspecten van de mens terug. Reflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in ons hele lichaam. Deze energiedoorstroming
is de basis van onze gezondheid. Ziekte is vaak het gevolg van energieblokkades.
Door het geven van de juiste impuls (druk) op de reflexzone gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel van het lichaam. Het lichaam wordt op deze manier in staat gesteld zich zowel fysiek als geestelijk te herstellen. Men gaat uit van het zelfgenezend vermogen van de cliënt. Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich. Het zorgt voor ontspanning en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen en immuniteit. Zo kan herstel bij ziekten versnellen en is daarom zeer geschikt als aanvulling op een reguliere behandeling. Voetreflexologie is goed voor zowel gezonde als zieke mensen.

€ 35,00 30 minuten 
€ 59,50 60 minuten 

Thaise yogamassage

Thaise yogamassage, ook wel bekend als traditionele Thaise tempelmassage (Nuad Thai) geeft je fysieke en mentale vitaliteit door middel van een combinatie van beweging en ontspanning op basis van yoga, acupressuur, reflexologie en meditatie. Thaise Yogamassage werkt op energiepunten en energielijnen.

Het maakt de spieren soepel, vermindert rug-, en nekklachten, maakt de gewrichten sterker, activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en het verbetert de vitaliteit.

Daarnaast verbetert het je lichaamsbewustzijn, energiebalans en afweermechanisme.

Doordat de massage en yoga oefeningen vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan, raak je daarnaast zowel als gever als ontvanger in een diepe meditatieve staat van ontspanning.

Doordat de masseur de strekking geeft en je het niet zelf hoeft te doen, kun je vanuit een diepe ontspanning de yoga oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de oefeningen nog beter door.

De Thai noemen daarom hun massagevorm met een knipoog dan ook wel ‘yoga voor luie mensen’.

De Thaise yoga tafelmassage is heel anders dan een reguliere westerse massage. Het is afwisselender, dynamischer, er wordt geen olie gebruikt en met ruim zittende kleding op een speciale Japanse futon op de grond gegeven; in mijn praktijk wordt op de massagetafel gegeven. Dit maakt het tevens mogelijk de technieken gemakkelijker in andere vormen massage te integreren. Een behandeling geeft een gevoel van harmonie, innerlijke rust, ruimte en heelheid dat nog dagenlang voelbaar kan zijn.

€ 75,00 60 minuten 
€ 99,00 90 minuten 

Power Wellness

€ 39,50 30 minuten rugmassage
€ 59,50 55 minuten achterkant lichaam
€ 72,50 75 minuten totale lichaamsmassage

 

Afrikaanse

€ 39,50 30 minuten rugmassage